دکتر عبدالرحیم دادجو که خود روز گذشته در ستاد هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی بوشهرEOC حضور داشتند در مصاحبه با رسانه های خبری اعلام کرد : از ابتدای اسفندماه 96 طبق دستورالعمل اورژانس کشور هرگونه مصدومی که ناشی از انفجار مواد محترقه و ترقه و... بوده است در سامانه حوادث ویژه ثبت شده ، از سویی از بیمارستانها و مراکز درمانی سطح استان نیز خواسته شده است تا ایشان نیز مراجعین و مصدومین مربوطه را در سامانه MCMC ثبت و ارائه نمایند .طبق اطلاعات گردآوری شده تا به حال 39 نفر در اثر انفجار ترقه و بمبهای دست ساز دچار حادثه شده اند واز این تعداد تنها 22 نفر مربوط به روز سه شنبه 22/12/96 بوده که یا توسط تیمهای عملیاتی اورژانس 115 اعزام شده اند و یا خودشان مراجعه حضوری به بیمارستانهای سطح استان داشته اند .
دکتر دادجو در ادامه گفت : 3 نفر از مصدومین شب گذشته در حال حاضر در بیمارستان شهید گنجی برازجان بستری هستند .اینها جز مواردی بوده اند که تیمهای عملیاتی شهری و جاده ای 115 ، شهرستان دشتستان اعزام آنان را انجام داده اند .یکی ازاینان خانمی حدودا" 18 ساله است که ترفه در دستش منفجر شده و سه تا انگشتان دستش آسیب دیده و در سرویس اورتوپدی قرار گرفته است .حال عمومی ایشان بد نیست و تحت درمان است .متاسفانه در این بین آقایی حدودا" 20 ساله که راکب موتور بوده ، پس از پرتاب ترقه به سمت ایشان توسط عوامل ناشناس ، سانحه دیده و از ناحیه پهلو ، شکم و پا دچار سوختگی و پارگی شده ، ایشان همان شب گذشته طبق تشخیص جراحی شده و تحت درمان در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان شهید گنجی برازجان است .نفر سوم آقایی 17 ساله است که خود عامل انفجار ترقه و بمب دست ساز بوده ، به دلیل انفجار ترقه در نزدیک قفسه سینه اش احتمال آسیب شدید به ریه وجود داشته ، تحت عمل جراحی قرار گرفته و در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان شهید گنجی تحت درمان است .
دادجو تاملی کرده و در ادامه به این نکته اشاره کردند که اگر به عواقب و نتایج اعمالمان فکری می کردیم به خود اجازه نمی دادیم شادی سنتی و شیرین خود را با طعم تلخ حوادث خراب و هزینه های درمانی سنگن را به خود و سیستم درمانی وارد کنیم .
گفتنی است از ابتدای اسفند تا کنون 6 نفر از کل مصدومین در بیمارستان بستری هستندکه با توجه به توضیحاتی که در بالا به آنها اشاره کردیم ، سه نفر دیگر که همگی آقا هستند به دلیل سوختگی در بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه تحت درمان هستند ایشان در مقایسه تعداد نفرات آسیب دیده در حادث چهارشنبه آخر سال گفت: در سال گذشته 17 مصدوم داشتیم و این درحالیست که امسال تنها در یک شب 22 نفر حادثه دیدند و افزایشی حدودا" 30 درصدی را ما شاهد بوده ایم .
دکتر دادجو به آمادگی نیروهای عملیاتی و ستادی اورژانس 115 از ابتدای شروع طرح و آمادگی ویژه پرسنل طی دیشب و امروز اشاره کردند و گفتند : کلیه 43 پایگاه اورژانس 115 در کلیه مناطق شهری و روستای در حال آماده باش هستند ، شب گذشته دراماکن شهری و درمناطق پرازدحام نیروهای عملیاتی مستقر و از نزدیک خدمات مورد نیاز را ارئه می دادند .حتی در این بین یک دستگاه آمبولانس اورژانس 115 مستقر درپایگاه شهری برازجان در اثر پرتاب و انفجار ترقه آسیب دید وخوشبختانه تیم عملیاتی همراه آسیبی ندیدند .
شهرستان بوشهر در 5 نقطه شلوغ و استراتژیک شهر تیمهایی را استقرار داده بود تا به صحنه نزدیک باشند و بتوانند بیمارن را در محل درمان کنند و یا درصورت نیاز با صرف زمان کمتری مصدومین احتمالی را به بیمارستان اعزام نمایند .
دکتر دادجو ضمن خسته نباشید به تیمهای عملیاتی اورژانس 115 در سراسر استان به حفظ آمادگی و هوشیاری پرسنل در این ایام که منتهی به طرح امداد نوروزی است نیز تاکید داشتند .